PERSBERICHT

AWARD-WINNING ONTWERPBUREAU STUDIO 100% BREIDT UIT MET NIEUW BUREAU VOOR CREATIEVE STRATEGIE: BALTHAZAR STRATEGY

 


Vanuit de Houthavens in Amsterdam is Balthazar het startpunt voor start-ups en merken die een nieuwe richting op willen. Balthazar is de externe creative director die opdrachtgevers en decision-makers begeleidt in de ontwikkeling van hun merk. Naast de bekende magazines werkt Balthazar ook voor merken in de beauty-, food-, tech-, entertainment- en retailbranche.

FUTURE-PROOF
Hoe ontwikkel je een succesvol, standing-out-from-the-crowd merk? Hoe positioneer je je in deze tijd en welke keuzes maak je? En de meest relevante vraag; wat maakt een merk geliefd bij de consument? Balthazar is er om deze vragen te beantwoorden en te helpen bij het neerzetten van een dynamisch, future-proof merk.

BLUEPRINTS
Balthazar ontwikkelt brand blueprints; authentieke werelden die de basis vormen voor de toekomst van een merk. Zij adviseert bij inhoudelijke, creatieve en business gerelateerde vraagstukken. Balthazar is de sparringpartner, thoughtleader, trendwatcher en creatief strateeg voor merken die zich willen onderscheiden.

STUDIO 100% X BALTHAZAR 
Twee bedrijven, twee locaties en ieder zijn eigen focus en discipline, maar met een super synergie. De visie die Balthazar ontwikkelt, wordt door Studio 100% gevisualiseerd. Frederike Evenblij is creatief strateeg en gaat in die hoedanigheid Balthazar vanuit Amsterdam leiden. Zij en Annelinde Tempelman blijven samen de creatives en founders van Studio 100%. Gezien de ontwikkelingen in de markt is dit voor zowel Balthazar als Studio 100% een gouden combinatie en voor opdrachtgevers the best of both worlds.

 

Please reload

September 28, 2018

September 26, 2018

Please reload

Please reload

Please reload

Balthaz Strategy _frederikeevenblij
SERVICES

Aim for the moon

& follow your star

Balthaz Strategy _frederikeevenblij_KATEMOSS_INSPIRATION

B* BLOG // A SNEAK PEEK INTO OUR MINDS & MOLESKINES